Reclame luminoase, totemuri, litere volumetrice, incriptionari, printuri, bannere, meshuri, steaguri.

Lucram cu produse şi echipamente de top:

Philips Lighting

Oracal

Reclame luminose realizate din profile de aluminiu si fatete din styplex sau polyplan, fata simpla sau dubla. Pot fi realizate cu leduri sau tuburi cu gaz.

Totemuri fixe, demontabile sau mobile. Fetele totemului, sunt confectionate din stiplex, polyplan, polycarbont. Iluminara realizata cu led-uri; iluminate din interior, iluminare tip halou, iluminare indirecta

Volumetrie, litere 3D realizate din polistiren, PVC, plexiglass, komatex, dibond, tabla, inox. Pot fi iluminate din interior, din spate sau din fata cu leduri sau tuburi.

Inscripionari obiecte promotionale: tricouri, sorturi, sepci, salopete, etc...

Printuri digitale pe autocolant, fototapeturi la rezolutii de 1440dpi.

Bannere, meshu-uri, steaguri printate in policromie la rezolutii medii sau colantate, simpla fata sau dubla fata. Bannerele pot fi iluminate cu proiectoare. Sisteme de prindere rezistente realizate cu capse.

Contactati-ne!

Ne desfasuram activitatea in Targu-Mures, Jud, Mures, in judetele limitrofe. Pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in tara. Ne sunati sau ne trimiteri pe email informatiile tehnice ale proiectului dvs. si va facem o estimare a costurilor de productie si montaj. Nu ezitati sa ne contactati! ▷▷ Contact...