Prelate camioane, prelate remorci, prelate auto

Prelate din materiale de calitate ale unor branduri de renume:

Sio-Line (Belgia)

Mehler (Germania)

Gama variata de culori, rezistente la vant, rezistente la intemperii, rezistente la radiatiile UV.
Producem prelate pentru semiremorci camioane cu incarcare/descarcare laterale, semiremorci camioane cu incarcare/descarcare spate. Producem prelate camioane pentru transport ADR. Producem prelate antiefractie.

Confectii metalice pentru remorci, realizam, reparam structura metalica pe care vine pozata prelata.

Inscriptionam prelate cu imaginea pe care o doreste clientul. Realizam macheta grafica, realizam printul, garantam calitatea.

Prelate la comanda: ne trimiteti masuratorile si realizam prelata sau veniti cu camionul, semiremorca si facem noi masuratorile. Reparam prelate vandalizate, uzate. Vindem intreaga gama de accesorii: benzi reflectorizante, elemente de legare, inele, coliere, carlige, incuietori. Timp de realizare scurt, costuri la vedere, deviz materiale si manopera gratuit.

Contactati-ne!

Ne desfasuram activitatea in Targu-Mures, Jud, Mures, in judetele limitrofe. Pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in tara. Ne sunati sau ne trimiteri pe email informatiile tehnice ale proiectului dvs. si va facem o estimare a costurilor de productie si montaj. Nu ezitati sa ne contactati! ▷▷ Contact...