Marchize, copertine, parasolare, corturi evenimente

Marchize

Marchizele au rol de a proteja impotriva razelor solare, sunt ancorate intr-o parte a cladirii, terasei, sunt actionate manual sau automat. Se poate regla deschiderea acestora. Sunt fiabile in fuctionare si au pret scazut. Structura marchizei este realizata din otel de inalta calitate, vopsit in camp electrostatic, fiind rezistent la intemperii.

Copertine, corturi evenimente, corturi publicitare

Confectionate din materiale de calitate ale unor branduri de renume:

Sio-Line (Belgia)

Mehler (Germania)

Copertine, parasolare pe structura metalica, se preteaza pentru spatii deschise mai largi decat in cazul marchizelor. Confectionam structura metalica , la comanda, pentru realizarea copertinei, asiguram transportul si montajul. Se pot inscriptiona cu reclame.
Gama larga de culori. Materiale rezistente la vant, la ploi, la razele solare. Se pot folosi acasa, in spatii comerciale, restaurante, pensiuni, ect...

Realizam corturi semipermanente pentru depozitare diverse marfuri neperisabile, pentru adapostire utilaje industriale sau agricole, corturi pentru expozitii, corturi pentru targuri, corturi pentru evenimente de diverse deimensiuni. Corturile sunt prevazute cu posibilitate de deschidere laterala, ferestre din folie transparenta si aerisire. Confectionam corturi comerciale, pentru promovare produse si servicii. Se inscriptioneaza conform dorintelor clientului.

Contactati-ne!

Ne desfasuram activitatea in Targu-Mures, Jud, Mures, in judetele limitrofe. Pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in tara. Ne sunati sau ne trimiteri pe email informatiile tehnice ale proiectului dvs. si va facem o estimare a costurilor de productie si montaj. Nu ezitati sa ne contactati! ▷▷ Contact...