Inchideri terase, rulouri transparente

Inchideri terase cu rulouri transparente

Rulourile transparente sunt confectionate dintr-o folie de plastic transparenta si un sistem de rulare prins in partea inferioara. Sistemul de actionare este manual cu manivela. Folia transparenta este rezistanta la radiatiile solare, la ploaie, vant, zapada. Acest sistem se foloseste la inchiderea teraselor, balcoanelor si a tuturor spatiilor care se doresc a fi ferite de capriciile vremii. Principalul avantaj al rulourilor transparente este rapiditatea cu care se poate inchide spatiul ales, astfel atunci cand vremea se inrautateste ruloul poate fi coborat foarte usor. Ruloul transparent constitue o solutie economica, rolul lui fiind de a proteja impotriva vantului, zapezii si a ploii si nu de a mentine temperatura interioara. Dimensiunile maxime la care poate ajunge un rulou transparent este de pana la 4,5m lungime si 3,5 m inaltime.

Inchideri terase cu folie cu capse si bride

Inchiderea cu capse si bride este folosita pentru inchiderea teraselor, foisoarelor, balcoanelor, etc. Folia folosita pentru acest sistem este la fel ca cele de la rulourile transparente incasetate sau neincasetate si anume folie de 0,8 mm grosime fiind rezistenta la ploi, vant, zapezi etc. Capsele folosite pentru acest sistem sunt din metal si sunt batute de jur imprejurul foliei. Sistemul propriu zis de prindere se face cu ajutorul unor bride . De cele mai multe ori acest sistem este prins pe un cadru de lemn. Principalul avantaj al acestui sistem de inchidere este faptul ca poate lua orice forma, adaptandu-se astfel dupa orice structura. Optional se pot monta cureluse de prindere a foliei in partea de sus. Dimensiunile maxime ale acestui sistem sunt de 3,5 m lungime si 3 m inaltime.

Contactati-ne!

Ne desfasuram activitatea in Targu-Mures, Jud, Mures, in judetele limitrofe. Pentru lucrari mari ne deplasam oriunde in tara. Ne sunati sau ne trimiteri pe email informatiile tehnice ale proiectului dvs. si va facem o estimare a costurilor de productie si montaj. Nu ezitati sa ne contactati! ▷▷ Contact...